Monday, February 20, 2012

JBA Cars & Coffee

Tyvärr har uppdateringarna lyst med sin frånvaro den senaste tiden, detta p.g.a. tidsbrist samt att vi inte gjort något med bilen. 

Ytterligare en tidig, men nu mulen morgon klev vi upp och satte oss i Cougarn för att åka på "bilträff". Här hemma regnade det inte, men på vägen ut mot kusten så började dropparna falla. Chrompoleringsmedlet som vi rengjorde rutan från "till salu-text" gjorde att vattnet snabbt avlägsnades från rutan och torkarna behövde vi knappt använda. 

Väl på plats möttes vi av öppen brasa och små partytält för att komma undan de droppar som kom från ovan. Lite senare började fler bilar droppa in, och till slut blev det nästan fullt på parkeringen (kan ha med att de flesta inte kan backa in sina bilar i rutorna). Var som vanligt yngst i skaran, men vad gjorde det. 
Kul att få prata av sig lite, samt träffa nya människor. Av en slump hade en av killarna som jobbar på JBA-Racing en svensk flickvän. 


Denna gång var vi inte de enda med lite äldre bil. Denna fina '68 Mustang Fastback tog ägaren 2 år att renovera. Frågan är om han inte hade bilen som yrke under den tiden, för att hinna med det som gjorts!


Vår lilla pärla som blivit av med tejp-klistret på huven. Ser betydligt mycket bättre ut nu men vi längtar till den dag vi har tid att fixa till henne.

JBA-Racing håller denna trevliga träff en gång i månaden där man får prata skit, dricka kaffe och äta munk (alldeles för tidigt för det), samt kika i deras lokaler och på de projekt de tagit åt sig.
De gör allt från helrenoveringar och trimningar till att uppdatera programvara hos modernare bilar, och för att testa deras arbete har de både en motorbänkpress samt en rullande bänkpress i lokalerna. 

___________________________________________________________

Translation to be announced... 

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home